Sfeer in huis

Hi!!

Wanddecoratie, zoals velen van jullie inmiddels weten ben ik er gek op. En niet alleen ik, want je ziet het steeds vaker terug komen in interieurs van elke stijl. Het brengt je interieur naar een hoger niveau, zorgt voor een stoere of juist hele luxueuze uitstraling, maar bovenal het brengt sfeer in huis.

Kort geleden kwam ik in contact met de online art Gallery About Arts. Zij verkopen de mooiste foto-art producten en hebben een ruim assortiment. Of je nou van dieren, bloemen en planten, natuur of vrouwen houdt, voor iedereen is er keuze genoeg.
Naast de ruime keuze kan je ook kiezen welk materiaal je wilt gebruiken voor jouw schilderij (Canvas, Plexiglas en Aluminium). Zelf vind ik dat Geborsteld Aluminium echt het WOW effect door de glanzende uitstraling.

Bij About Arts kan je terecht voor vele unieke foto kunstwerken, ik vind zelf de face and bodycollectie echt geweldig. Ik ging dan ook voor in de badkamer voor Sensual Gold. Welke nog mooier is dan ik had verwacht!
Voor in onze hal ging ik voor “ Peacock Feathers ” die echt prachtig uitkomt door het geborstelde Aluminium. Wat mij betreft is het een echte Musthave in huis en daarnaast is het natuurlijk ook een heel leuk cadeautje!

Daarom krijg je in de december 10% korting op de gehele collectie met de code “XMAS2020“. Voor welke print zou jij gaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: