Een kleine ingreep met een groots resultaat..


Blijven veranderen, ik houdt ervan! Het liefst zou ik ieder jaar de boel omgooien en schilderen. Mijn werk heeft daar natuurlijk mee te maken, want eerlijk waar elke dag zie ik weer mooiere dingen haha!
Vriendlief daarentegen vind het allemaal wel best, toch na tijden zeuren kreeg ik hem zo ver! Maar veranderen hoeft niet altijd groots te zijn. Want een ander kleurtje aanbrengen is een kleine ingreep met grote verschillen!

Kort geleden kwam in contact met verfwebwinkel.nl , een online webwinkel met een breed assortiment aan topmerken. Zo hebben zij niet alleen muurverf, maar ook spuitbussen, lak, olie, beits, betonverf en zelfs bijbehorend gereedschap!
Daarnaast geven zij uitgebreid advies, mijn voorkeur ging meteen uit naar één van de mooie tinten van Farrow & Ball .

Toen we in dit huis trokken, kozen we gebruik te maken van vergrijsde tinten. Nog altijd prachtig, toch was ik toe aan wat meer warmte in huis. Maar welke kleur, want de keuze is reuze !
Om de juiste keuze te maken kreeg ik sample potjes op gestuurd. Hoe fijn is dat? Op die manier kan je gemakkelijk de juiste kleur uitkiezen. Zo ging ik voor de kleur “Elephant’s breath no. 229” , dit is een warme taupe tint.
Wij pakte hier mee de wand achter de tv en open rek aan, en wat ben ik blij met het eindresultaat!!
De kleur is iets donkerder als er eerst op zat maar het oogt veel ruimer en mijn doel is bereikt! Met deze kleine aanpassing hebben we veel meer warmte in huis gecreëerd.De verf van Farrow & Ball is erg fijn en makkelijk om mee te werken. De eerste laag dekt al goed, maar na een tweede laag krijg je een nog mooier resultaat. De verf is ultra mat en het droogt egaal op. Zo fijn want ik heb kan er slecht tegen als de wand vlekkerig is!

Daarnaast ben ik erg te spreken over de kleuren in hun waaier. Stuk voor stuk prachtige tinten.
Ben jij ook toe aan een ander kleurtje? Oktober is de woonmaand en daarom krijg je deze maand 10% korting op het gehele assortiment van Farrow & ball. Gebruik hiervoor de kortingscode: aboutinteriors10” .

Ik ben erg benieuwd welke kleur jullie gaan kiezen!

Liefs!

Deze blog is geschreven in samenwerking met verfwebwinkel.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: