Natuur aan de muur

Mos, ik ben er altijd al fan van geweest! Het heeft onwijs veel voordelen, dus zakelijk passen wij het in ons werk heel vaak toe. Langzaam zie je het ook steeds meer bij mensen thuis voorbij komen.
Ik kreeg van Draumr drie prachtige schilderijen met rendiermos toegestuurd om de voordelen zelf te kunnen ervaren. Het rendiermos is met de hand geplukt in Finland en Letland. Het is gekleurd en geconserveerd met biologische zout legeringen.

Wie is Draumr?
Draumr is een lokaal aanspreekpunt op het gebied van “natuur aan de muur”. Zij werken samen met kleine creatieve bedrijven die producten maken van hoge kwaliteit en daarnaast ook duurzaam zijn. Draumr zorgt ervoor dat deze producten bereikbaar worden voor een grotere groep mensen. Zo verkopen zij niet alleen mospanelen, maar ook planten eilanden, behang en zelfs panelen voorzien van bluetooth . Daarnaast is er ruimte voor maatwerk producten, wat voornamelijk gebruikt wordt op de zakelijke markt.

Waarom mos?
Mos heeft heel veel voordelen, maar wat zijn die voordelen eigenlijk? Als eerste is dit product natuurlijk 100% biologisch, daarnaast heeft het een vlam vertragende werking.
Het absorbeert 50% van het geluid, maar bovenal hoef je het geen water te geven doordat het vocht uit de lucht absorbeert als een spons. Je hoeft er dus weinig aandacht aan te besteden en het blijft heel lang mooi.

Wat ik er zelf van vind? Eerder zei ik al dat ik er fan van ben. Ik vind het een prachtige toevoeging in elke woning en kantoor. Je haalt letterlijk de natuur naar binnen en op een gemakkelijke manier kun je zo zelfs aan een donker hoekje sfeer toevoegen. In wat voor interieur of ruimte dan ook, het past overal! En je kan natuurlijk kiezen om te combineren met donker mos en licht mos!

Met de kortingscode ‘jsdrm20’ krijg je 20 procent korting op alle rendier en bolmospanelen (en ook de letters).

Deze blog is geschreven ism Draumr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: