Ouderwets plezier

De afgelopen maanden hebben we ons thuis ook zeker kunnen vermaken. Maar inmiddels hebben we alle klusjes in huis wel gedaan en zijn de puzzels en sudoku’s opgelost. Tijd voor wat spanning en denkwerk! 

Afgelopen week kreeg ik Crimibox het spel binnen. Een moordonderzoek spel dat je thuis met jouw partner(s) in crime kunt oplossen. Jij krijgt alles wat de politie heeft gevonden, maar dan is het tijd voor het echte werk. Want jij gaat de moord oplossen.

Schuilt er een detective in jou? Kijk je graag naar detective series op tv. Dan is Crimibox zeker een leuk spel voor jou.
In het dossier vind je crime scene foto’s, verslagen van verhoren en andere belangrijke informatie en bewijsstukken. Maar het blijft niet alleen bij papier. Er zijn namelijk verschillende digitale media ingezet! Via een Qr-code ga je starten met het onderzoek. In de app kun je nieuwe informatie over de zaak ontfutselen, maar je kan ook lid worden van een besloten facebook groep  waar je samen met andere detectives kan sparren over het
mysterie. 

Een groot onderdeel in mijn dossier is geheimschrift, iets wat ik erg interessant vind. Maar dat is best een klus. 
Mijn partner in crime en ik zijn er nog niet uit wat de oplossing van dit dossier is, maar ik weet zeker dat het ons gaat lukken.

En het leuke is dat je meerdere dossiers kunt bestellen, dat gaan we dan zeker doen. Crimibox staat garant voor heel wat uurtjes teamwork  maar bovenal veel plezier. En wil je veilig samen met je vrienden spelen? Dan kun je ook herbruikbare mondkapjes kopen, daarnaast draag je nog bij een een goed doel ook want de winst gaat naar het goede doel ‘Kom op tegen kanker’.

Wij gaan snel weer verder, want wie wilt er nou geen moord oplossen en kunnen zeggen case closed?

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Crimibox.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: