Fotografie het nieuwe werken

Afgelopen maand mocht ik een opdracht, die eerder met De Interieurstudio uitgevoerd werd, fotograferen.
Afgelopen jaar maakte de interieurstudio voor het IOT Bedrijf in Wormer niet alleen het ontwerp voor de inrichting van dit prachtige kantoorpand (700m2) maar verzorgende wij ook de realisatie inclusief de begeleiding van de gehele verbouwing. Iets om trots op te zijn. Een pareltje met een tikje eigenzinnige stijl die past bij het bedrijf.

Werkplekken en flexplekken die passen binnen Het Nieuwe Werken, een multifunctionele ruimte die het familiegevoel uitdraagt en waar men kan lunchen, overleggen, werken en voor groepen presentaties kan geven. Koffiebarren op elke etage en een gameroom voor de nodige ontspanning of informeel overleg. Een transparante ‘huiskamer’ als concentratieruimte en een zelfgemonteerde Harley bij de entree. En een mega grafitti op de wand. Een feest om hier te mogen werken. Benieuwd naar meer foto’s? Kijk even in mijn portfolio!