Kleine dingen maken grote verschillen..

Is dit eerlijk gemaakt, is dit vervuilend voor de natuur en is het product wel mooi? Vragen die we onszelf steeds vaker stellen. Nadenken over de producten die je in huis haalt wordt steeds belangrijker..
Hoewel er vaak gedacht wordt dat alleen grote dingen helpen, zijn het de kleine dingen die het verschil maken..

Kort geleden kwam ik in contact met Jorn, eigenaar van het merk Kayori . Een bedrijf waar duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit samenkomt..
Zij hebben een ruim assortiment bed- en home producten, zoals dekbedovertrekken en plaids.

Kayori ontwerpt en produceert producten met respect voor de planeet. Zo gebruiken zij natuurlijke vezels, kopen zij materialen zorgvuldig in en wordt dit minimaal verwerkt. Hierdoor voelen de producten, in tegenstelling tot bij veel bedrijven, aan zoals het textiel hoort te voelen.

Zelf vind ik een combinatie van duurzaamheid en schoonheid erg belangrijk. Nu de zomer weer in aantocht is, vond ik het tijd voor een nieuwe sfeer in de slaapkamer. Hierom heb ik gekozen voor een naturel linnen dekbedovertrek, gecombineerd met het waffle plaid in een groen tint. Een prachtige combinatie!

En eerlijk? Voorheen dacht ik altijd dat linnen geen zachte stof zou zijn, maar ik kom terug op deze gedachte. Want zacht is het zeker. Wij slapen er heerlijk onder!
Die ervaring wil ik natuurlijk ook met jullie delen, hierom mag ik het naturel linnen dekbedovertrek ook aan iemand anders weggeven. Dit doe ik via mijn insta @about.interiors . Doe je mee?

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kayori.