Kleine dingen maken grote verschillen..

Is dit eerlijk gemaakt, is dit vervuilend voor de natuur en is het product wel mooi? Vragen die we onszelf steeds vaker stellen. Nadenken over de producten die je in huis haalt wordt steeds belangrijker..
Hoewel er vaak gedacht wordt dat alleen grote dingen helpen, zijn het de kleine dingen die het verschil maken..

Kort geleden kwam ik in contact met Jorn, eigenaar van het merk Kayori . Een bedrijf waar duurzaamheid, schoonheid en functionaliteit samenkomt..
Zij hebben een ruim assortiment bed- en home producten, zoals dekbedovertrekken en plaids.

Kayori ontwerpt en produceert producten met respect voor de planeet. Zo gebruiken zij natuurlijke vezels, kopen zij materialen zorgvuldig in en wordt dit minimaal verwerkt. Hierdoor voelen de producten, in tegenstelling tot bij veel bedrijven, aan zoals het textiel hoort te voelen.

Zelf vind ik een combinatie van duurzaamheid en schoonheid erg belangrijk. Nu de zomer weer in aantocht is, vond ik het tijd voor een nieuwe sfeer in de slaapkamer. Hierom heb ik gekozen voor een naturel linnen dekbedovertrek, gecombineerd met het waffle plaid in een groen tint. Een prachtige combinatie!

En eerlijk? Voorheen dacht ik altijd dat linnen geen zachte stof zou zijn, maar ik kom terug op deze gedachte. Want zacht is het zeker. Wij slapen er heerlijk onder!
Die ervaring wil ik natuurlijk ook met jullie delen, hierom mag ik het naturel linnen dekbedovertrek ook aan iemand anders weggeven. Dit doe ik via mijn insta @about.interiors . Doe je mee?

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kayori.

7 gedachten over “Kleine dingen maken grote verschillen..

  1. Heel tof! Mooie slaapkamer heb je ook! Ik heb nog nooit een linnen dekbedovertrek gehad omdat ik ook ergens bang ben dat het niet zo zacht is ofzo. Maar als ik jou mag geloven, dan slaapt het dus heerlijk! Ik doe zeker mee! 🥰 Liefs, Fabiënne van @Huisjeophetplein

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik doe zeker mee aan deze fijne give-away! Wat een prachtig dekbedovertrek zeg. Duurzaamheid verdient écht onze aandacht! Het is niet een trend zoals velen denken. En door juist duurzaam te denken bij het aanschaffen van producten kun je zelf al het verschil maken. Vind het zo fijn om de missie en filosofie van Kayori te lezen. Ik zou zelf ook heel graag onder zo’n heerlijk, linnen dekbedovertrek willen slapen. #fingerscrossed

    Like

  3. Ik doe zeker mee aan deze fijne give-away! Wat een prachtig dekbedovertrek zeg. Duurzaamheid verdient écht onze aandacht! Het is niet een trend zoals velen denken. En door juist duurzaam te denken bij het aanschaffen van producten kun je zelf al het verschil maken. Vind het zo fijn om de missie en filosofie van Kayori te lezen. Ik zou zelf ook heel graag onder zo’n heerlijk, linnen dekbedovertrek willen slapen. #fingerscrossed

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: