Het mannen interieur

Veel vrouwen zijn vaak bezig met het interieur, maar vaak is het voor mannen ook niet geheel onbelangrijk en hebben zij duidelijke wensen.. Omdat het vandaag Internationale mannen dag is, zijn wij op onderzoek uitgegaan. Wat is kenmerkend voor een mannen interieur?

Het industriële interieur is helemaal hip, interieur shoppen wordt voor mannen dus steeds leuker.. Want stoer, groots en praktisch hebben vaak de overhand in een mannen interieur.

‘Praktisch en overzichtelijk’

Neutrale kleuren werken vaak goed in het mannen interieur. Deze kleuren zorgen voor rust er overzicht. Zo ook de vele opbergruimte die aanwezig moet zijn.

‘Hout werkt altijd’ 

Hout is altijd een goede toevoeging in een mannelijk interieur. Van donker tot licht, maar er wordt vooral veel gebruik gemaakt van eikenhout. Dit zie je niet alleen terug in keukenfrontjes maar ook in meubels als een grote houten tafel of kast. Dit wordt gedaan in combinatie met andere stoere en rauwe materialen als betonlook en brick walls.

‘Groots en leer’

Waar vrouwen vaker gaan voor klein en veel, heeft groots en bescheiden de overhand in een mannen interieur. Een goed statement is dan ook; less is more. Daarbij moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met dat het wel praktisch is, zo ook de bank!
Een comfortabele bank is één van de belangrijkste elementen, want stel je voor dat je niet lekker onderuit kan hangen tijdens het gamen, tv kijken of muziek luisteren! Een grote bank is vaak een echt pronkstuk, maar wel van leer want hé, dat straalt pas mannelijkheid uit.

Beelden: Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: