Diffuser Nikki Amsterdam

Je huis lekker fris laten ruiken? Soms best lastig in een grote ruimte! Bij ons in huis stonden altijd geurstokjes, maar helaas bleef er niet veel over van over! Een diffuser vond ik altijd heeull lelijk en erg duur! Want is het het geld wel waard?

DSC01859

Afgelopen jaar kwam ik Nikki Amsterdam  op een beurs tegen, ik was op slag verliefd op de diffuser die zij uitgebracht hadden! Een lampje en een diffuser in één, gecombineerd met buffelleer en geborsteld staal! Een echte aanwinst in je huis..
Een aantal maanden terug kwam ik opnieuw in contact met ze! Mij werd gevraagd of ik het product wilde testen en ik mocht zelfs twee andere mensen blij maken met zo’n toffe eyecatcher! Dat kon ik natuurlijk niet afslaan, maar niet alleen omdat hij zo mooi is!

Voordelen
Zoals jullie weten ben ik gek op planten, maar de houtkachel staat ook vaak aan. De luchtvochtigheid is daardoor soms best laag en plantjes vinden dat niet zo fijn! De diffuser bevochtigt de ruimte en voorkomt droge lucht, daarnaast zuivert hij ook!

Bij de diffuser krijg je zes heerlijke geuren, welke allemaal beschikken over een geneeskrachtige eigenschap! zelf ben ik fan van de geuren Orange en Limoengras!

De diffuser is makkelijke te besturen met een app op je telefoon, daarom is mijn vriend ook fan haha! In de app kan je de kleur van de lamp kiezen of laten overspringen en je kan kiezen voor de soft of powerstand van de mist! Daarnaast springt hij zelf aan en uit! Buiten het navullen heb je er dus helemaal geen omkijken naar en ruikt je huis altijd lekker.

Ik zou het product iedereen aanraden! Het is een investering maar het is het zeker waard! Meer info over de diffuser vind je hier!

Blog in samenwerking met Nikki Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: