Een facelift voor de bank en een goede bescherming

Ik ben enorm blij met onze bank; voorzien van elektrische gedeeltes, mooie kleur, perfecte maat en zit vooral erg lekker. Zoals je wel begrijpt ben ik er dus erg zuinig op. Daarbij is een belangrijk puntje, dat hij niet gaat verkleuren..

Onze bank staat naast het raam en aangezien we nog geen gordijnen hebben, wordt  deze vaak geconfronteerd met de zon (lees; tuin op het zuiden).  Ik weet niet of het leer verkleurd maar ik ben er wel als de dood voor, en zo vond ik dé perfecte oplossing!

Op de website Ookinhetpaars vond ik een mooi zwart Grand foulard (lees; een groot plaid, welke je over je bank legt). Het plaid is van soepel katoen, met aan beide zijde leuke franjes en een middendeel voorzien van een geweven wervelstructuur. Zo legde ik het mega plaid (lees; 280 x 195 cm) dus over ons hoekgedeelte waardoor de bank niet alleen beschermd is tegen de zon, maar je ook lekker zacht in de hoek kan liggen. Voor de winter is het natuurlijk ook heel fijn dat je er onder kan liggen. Daarnaast is hij ook wel erg tof als sprei over het bed, maar voor nu beschermd deze beauty van Ookinhetpaars mijn fijne bank!

20180712_160228 20180712_160221 20180712_160257

Naast deze leuke plaids verkoopt Ookinhetpaars een uniek assortiment aan: kussens, spreien, dekens, dekbedovertrekken en wieg en ledikantdekens. Genoeg keuze dus! Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de website, er is namelijk voor iedereen wel iets leuks te vinden. Daarnaast staat de website voor kwaliteit & duurzaamheid!

Liefs,

 

Deze blog is in stand gekomen in samenwerking met Ookinhetpaars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: