De inti gaatjes in de muur oplossing..

Hi! Daar ben ik weer..

Inmiddels wonen een aantal weken in ons heerlijke huis.. En dan kom je altijd plekjes tegen waar je nog iets wilt neer zetten of een leuke toevoeging aan wil doen!

Zo wilde ik heel graag een leuke poster. Maar.. ik hou niet van allemaal gaatjes in de muur, want vers gestucte muren, dus; zonde..

Toch moest en zou ik een poster hebben! Via Instagram kwam ik in contact met Sfeer aan de muur. Een leuk bedrijfje die mooie posters verkoopt met verschillende thema’s. Genoeg keuze voor iedereen! Wij zijn gek op reizen met het bezoeken van mooie plekken, de nog de nog pure plekken met alle locals, maar vooral ook de wilde dieren spotten in het land. Ik was dus meteen weg van the back to nature poster met het gezicht van een leeuw.

20180529_183022

hoofd (2).jpg

Maar wat mij meteen op viel was dat ze een erg leuk accessoires hebben! Namelijk; de posterhanger. De unieke uitvinding voor de “inti gaatjes in de muur persoon” of gewoon om dat het super leuk is!! De posterhangers kun je namelijk makkelijk over een kast of rek hangen, en het is weer eens wat anders dan een ingelijste poster! Daarnaast zijn ze natuurlijk ook super leuk aan bijvoorbeeld een kapstok knop!

Onder het mom van lekker blijven veranderen koos ik beide posterhangers. En ik kan zeggen; ze zijn geweldig en nog betaalbaar ook!

Dus ben jij of ken jij ook een anti gaatjes in de muur gek, of ben je gewoon ook verliefd geworden op deze posterhangers? Ze zijn verkrijgbaar bij: Sfeer aan de muur! Net als die leuke poster!

Liefs,

20180518_202400

20180518_203037

Deze blog is in stand gekomen in samenwerking met Sfeer aan de muur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: