Verzorgingsproducten met een Scandinavisch design..

Hi !

Je kent het wel.. Je bent klaar met verbouwen, alles is ingericht en dan ga je denken aan de praktische dingen. Maaaarr.. die praktische dingen moeten natuurlijk ook mooi zijn, want Hey? Alles is mooi dus waarom het naar beneden halen daardoor??

En ja.. Dan heb ik het dus over zeep/lotion pompjes.. Toch best een belangrijk iets in je huis, maar vaak hebben deze niet bepaald een mooi design…
Ze zijn er natuurlijk wel maar die zijn weer niet praktisch, want dan moet je het weer overgieten en dan gooi je de helft ernaast..

Kort geleden leerde ik Ellen & Dina kennen via Instagram. Twee jong gedreven ondernemers gepassioneerd door design, productontwikkeling en het Scandinavische leven.. Kijkend naar de persoonlijke verzorgingsmarkt, zagen zij dat er iets miste; een merk dat apothekers kwaliteit combineert met een speciaal ontwikkelde fles die in je interieur straalt.. Na vele avonden brainstormen zette zij het merk OCKSÅ op de markt. Waarbij zij hun leven in Zweden hebben vertaald.. Namelijk; Het gevoel van lange zomerse dagen en tijdens de donkere koude winteravonden op visite bij vrienden voor een gezellig etentje in een stijlvol ingerichte woning. Waarbij de geur geïnspireerd is door de Zweedse natuur.

De verzorgingsproducten zijn zonder schadelijke ingrediënten, goed geprijsd en past nog eens door de brievenbus ook ( je hoeft dus niet eindeloos te zitten wachten erop). Maar bovenal ruikt het mega lekker en is het geschikt voor alle huidtypes en voor zowel mannen als vrouwen.. Dus je partner hoeft niet jaloers te zijn op jou heerlijke geur en je mega zachte huidje..

Liefs,

Deze blog is in stand gekomen door een samenwerking met OCKSÅ cosmetics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: