Een vloerkleed waar je blij van wordt en de beste toevoeging aan je huis..

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel één of meerdere kleden in de woonkamer liggen. Soms een kleed gewoon voor warme voetjes, maar vaak voor meer sfeer en als een ware eyecatcher..

Wol, vilt, patchwork, gevlochten, laagpolig, hoogpolig, handwerk.. Ik ben gek op kleden, maar er is zo veel keuze en dat maakt het natuurlijk reuze lastig om het perfecte vloerkleed uit te zoeken. Zelf vind ik kleden van natuurlijke materialen als wol en vilt erg tof.Ik heb de “the perfect one” gevonden !!! Sinds kort ligt er een heel bijzonder kleed bij ons thuis met een mooi verhaal..

Dit super toffe kleed is van het merk Sukhi. Zij verkopen kleden afkomstig uit Marokko, India, Nepal en Turkije. Stuk voor stuk prachtige kleden. Ik heb gekozen voor het vloerkleed genaamd “Sunita”, een schitterend bolletjes kleed. Deze kleden worden gemaakt door echte vakmensen in Nepal. Het team bestaat uit vrouwen met elk een eigen verhaal. Ik koos voor het ronde bolletjes kleed, niet alleen omdat de grijze en witte tint perfect bij de rest van onze inrichting passen, maar ook omdat naast haar bescheidenheid het toch een ware eyecatcher is!

  

Sukhi betekend in het Nepalees “ Blij” . En niet alleen wij worden blij van het kleed maar ook de maaksters! Zij leggen al hun passie en liefde in het maken van de kleden, niet geheel onbelangrijk is dat zij dit doen onder zeer goede werkomstandigheden. Door de verkoop van de bolletjes kleden kan Sukhi hen een goed bestaan bieden.

De bolletjes kleden worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Namelijk pure wol zonder toxische of allergene stoffen. Hier kun je zien hoe de kleden gemaakt worden!

Nadat je jou favoriete vloerkleed hebt uitgekozen en besteld duurt het ongeveer vier weken voordat je deze binnen hebt. Het kleed wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt. Ik was natuurlijk reuze benieuwd hoe het kleed er in het echt uit zou zien en ik kan je zeggen, het is het wachten zeker waard!

    

Het kleed is nog mooier dan ik had verwacht! Wat het helemaal bijzonder maakt is dat het kleed geleverd wordt met een kaartje eraan, hier staat de naam van de maakster op. Mijn kleed is gemaakt door Rama May.. Wauw, hoe leuk is het om een gezicht te hebben bij het kleed en dat je weet dat het goed met haar gaat. Dit maakt het zo veel persoonlijker..

  

Op de website vind je ook alle andere kleedmakers en als je hier kijkt krijg je wat meer te zien over de mensen zelf..

Ik heb het kleed op verschillende plekken in huis geprobeerd, met als belangrijkste punt voor mij dat hij gezien werd.. Zo probeerde ik hem in de slaapkamer, badkamer en gang maar in de woonkamer staat hij toch het mooist. zo ziet iedereen die de woonkamer binnen komt hem meteen liggen, is het een eyecatcher en is het dus ook de beste toevoeging aan je huis!

Deze blog is in stand gekomen door een inspirerende samenwerking met Sukhi.

 

Eén opmerking over 'Een vloerkleed waar je blij van wordt en de beste toevoeging aan je huis..'

  1. Hi Jessica,

    Wat heb je een mooi artikel over ons geschreven en wat staat het bolletjeskleed toch prachtig! Het is inderdaad een echte eye catcher! De kleuren in dit Sunita kleed zijn erg bijzonder! Ik ben blij dat je zo enthousiast over het kleed bent!

    Groetjes,
    Marieke van Sukhi.nl

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: