Jouw unieke stad aan de muur..

De laatste tijd wordt iedereen steeds reislustiger, het zien van bijzondere plekken is een grote must op je to do list.. Een bezoek aan de andere kant van de wereld, een tripje in Europa of gewoon een mooie stad dicht bij je in de buurt..

Zo heeft iedereen een favoriete plaats, een plek waar mooie herinneringen liggen en waar je graag aan herinnert wordt..

Eén van mijn favoriete steden is Amsterdam, lekker dicht bij huis.. De stad waar iedereen kan zijn wie hij/zij wilt, zich kan kleden hoe hij/zij wilt, met mooie architectuur, veel drukte en gezelligheid maar bovenal een plek met veel mooie momenten.. En wat is nou leuker dan dit toe te voegen aan je interieur?

Via Instagram kwam ik in contact met WIJCK., een team van designers die vol passie strakke lijntekeningen maken van de ’s werelds bekendste wijken, leuke straatjes, gebouwen en steden.

Vanwege mijn liefde voor Amsterdam, koos ik voor de print Amsterdam Centrum met een zwarte houten lijst in de maat 30 x 40 cm. De prints zijn verkrijgbaar in vier maten en je kunt ook kiezen om geen houten lijst te nemen..

De prints zijn in het echt nog mooier dan verwacht, goede kwaliteit papier met strakke dunne lijnen en voor mij een echte musthave in huis…

Het leuke is dat er meer dan 100 verschillende prints verkrijgbaar zijn en als jou favoriete city er niet tussen zit, kun je deze ook laten customizen! Zo is er voor iedereen dus wel een passende print, daarnaast is het ook een heel leuk cadeautje als aandenken aan een leuke citytrip!

Als je nu een print besteld krijg je 20 % korting!

Deze blog is in stand gekomen in samenwerking met WIJCK.

Eén opmerking over 'Jouw unieke stad aan de muur..'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: