Van huis naar droom thuis..

 

 

Juli 2017 bezochten wij samen met vele andere mensen een woning in Koog Aan de Zaan. Wij zaten vol ideeën om van dit huis een droom huis en een droom thuis te maken, maar was het ons gegund?

Ja wij waren de gelukkige!! Maanden lang troffen we voorbereidingen. We reden heel Nederland en een deel van Duitsland af om aankopen te doen. Een keuken, nieuwe badkamer, meubels, andere schuifpui, tegels, trap, vloer en ga zo maar door!

6 oktober 2017 was het dan eindelijk zo ver! Wij werden eigenaar van dit project in de Zaanstreek. Veel mensen verklaarden ons voor gek.. Het was een huis met een rare indeling, vol achterstallig onderhoud, gekke constructies en niet te vergeten ongedierte. Wij wisten het zeker, dit werd ons paleis! Want het is een groot huis met veel potentie!

Hieronder kun je zien hoe de woning eruitzag toen wij deze kochten !

 


Na dagen slopen konden wij eindelijk beginnen met opbouwen. Wij veranderde de indeling op de bovenverdieping. Van een kleine badkamer midden in het huis en drie slaapkamers naar een echte master bedroom inclusief inloopkast, een grote badkamer en een logeerkamer.

De indeling voor en na de verbouwing!

 

In onze woning wordt de industriële style met een botanische touch volledig doorgevoerd. Denk hierbij aan betonlook, hout, veel planten maar bovenal een mat zwarte afwerking.

Na drie maanden bloed, zweet en tranen en dag en nacht klussen is inmiddels onze volledige woning gestuct, hebben wij onze nieuwe keuken en trap geplaatst.

Hieronder kun je zien hoe de woning er nu uitziet!

 

Waar wij nog het meest trots op zijn dat wij buiten een beetje hulp om alles zelf gedaan hebben! Wij kunnen dan ook niet wachten om jullie het eind resultaat te laten zien!

De aankomende tijd gaan wij beginnen aan de afwerking en wordt ons huis dan eindelijk echt een droom thuis..

Ben jij benieuwd naar het eind resultaat? Blijf mij dan volgen!

Liefs,

Jessica

5 gedachten over “Van huis naar droom thuis..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: